2024. május 13. - Szervác, Imola

Geszler Dorottya sok mindent kipróbált

A következő öt napban a népszerű tévés a Csak Csajok társ-műsorvezetőjeként szeretné majd bemutatni, sőt, akár megkedveltetni a mozgást, és azon belül is a Fit-Ball-t, valamint a Pilates-t. Az utóbbi igencsak közel áll hozzá, hiszen hamarosan személyi edz
2008. január 22. kedd 06:48 - Hírextra

Az eredeti végzettségem balett és társastánc pedagógus, persze később több iskolában –itthon és külföldön - is igyekeztem minél többet tanulni. Így lett belőlem aerobic-, majd Pilates- és Fitt ball edző. Magával a Pilates-szel évekkel ezelőtt találkoztam, és annyira közelinek éreztem magamhoz, hogy szerettem volna tanítani is.

Geszler Dorottyáról köztudott, hogy nagyon komolyan veszi a mozgást, és ezzel együtt az egészséges életmódot is. Sőt, kislányát is így neveli.

- Azt gondolom, hogy a gyerekeket nem kell rábeszélni semmire. Egyszerűen elég az is, amit a szülőtől lát. Laura is szemtanúja volt, hogy miként készülök a vizsgáimra, így később soha nem kellett mondanom neki, hogy tanuljon. A mozgással ugyanígy van. Most éppen kosarazik, és táncol, de gyakran megyünk együtt korcsolyázni, biciklizni vagy akár futni is.

Amikor a műsorvezetőt a pihenésről kérdeztük, sóhajtott egy nagyot, és szomorúan bevallotta, hogy mostanában ebben nemigen volt része. Bár ahogy mondta, neki sokszor az is elég a nagy rohanásban, ha ki tudja magát aludni, vagy vehet egy hosszabb forró fürdőt, esetleg eljut egy thai masszázsra.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását