2024. május 9. - Gergely

Kozsó az ex-pornóssal jár?

Kozsó egy internetes oldalon talált rá Judy Nerora – értesült a Bors.
2010. március 9. kedd 09:59 - HírExtra
Nemrégen derült ki, hogy Kozsó interneten keres magának párt. Az énekes a keresett hölgytől azt várja el, hogy szép és szexi legyen, valamint nem árt, ha saját neméhez is vonzódik.

Kozsó keresése meghozta a gyümölcsét: A Borsban megjelent cikk óta lányok tucatjai ajánlkoztak fel. Kozsó tekintete már meg is akadt valakin: a jelölt a felnőttfilmekből ismert Judy Nero.

„Nekem nagyon bejön Kozsó!” - mesélte fesztelenül Judy a Borsnak. „A Cool tévé stúdiójában találkoztunk először. Jóvágású, igazi macsó. A válásom óta rá sem néztem senkire, de neki olyan kisugárzása van, hogy azonnal magával ragadt. Igaz, csak egy randin vagyunk túl, de remélem, lesz folytatás” – fogalmazott az expornós lány.

Judy pont megfelel az énekes ízlésének: gyönyörű a teste, kedves, jó a humorérzéke, és nem mellesleg két Pornó Oscar-díj tulajdonosa, ebből az egyiket az év legjobb leszbikus jelenetéért kapta.

„Judy nagyon édes csaj!”- mondta Kozsó. „Sokan fennakadtak azon, hogy biszex lányt keresek, pedig ez a részemről nem perverzió. Én a biszexualitás mögött a vagányságot, nyitottságot keresem. Judy épp ilyen. Hogy mi lesz kettőnk között, azt még nem tudom. Sok beszélgetés vár ránk, az biztos” – mesélte a párkereső sztár.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását