2024. május 2. - Zsigmond

Ha kedd, akkor kapitányválasztás

Kedden 10 órakor rendkívüli ülést tart a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége, melyen a tervek szerint megválasztja a nemzeti együttes szövetségi kapitányát.
2008. január 21. hétfő 11:20 - Hírextra

A vezetőség eredetileg múlt hét kedden döntött volna a kérdésben, de Kisteleki István elnök elhalasztotta az ülést, mivel tovább folytatta az egyeztető tárgyalásokat a jelöltekkel. Kisteleki január 11-én úgy nyilatkozott, hogy egy vagy két nevet terjeszt az elnökség elé. Jelezte, kapitánykérdésben külföldi párti, de azt sem tartaná rossz megoldásnak, ha Várhidi Péter - akinek szerződése december 31-én lejárt - folytatná a munkát.

Az elmúlt hetekben a sajtóban számos külföldi szakember neve felmerült, közülük a romániai Bölöni Lászlóról, a holland Henk ten Catéről és a belga Franky Vercauterenről kiderült, nem fogják irányítani a magyar csapatot. Sajtóinformációk szerint jelenleg a szerb Bora Milutinovic számít esélyesnek.

Az MLSZ alapszabálya értelmében az veheti át a válogatott irányítását, akire a jelenlévő elnökségi tagok legalább ötven százaléka plusz egy fő voksol.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását