2024. április 23. - Béla

Csonka és Joó győzelme

Csonka Zsófia a női pisztolyosok, Joó Éva pedig a női puskások között szerzett aranyérmet a Győrben zajló harmadik Hungarian Open nemzetközi légfegyveres versenyen.
2008. január 19. szombat 22:30 - Hírextra

A hét ország több mint kétszáz sportlövőjét felvonultató viadalon az olimpiai kvótás Csonka a negyvenlövéses alapversenyt a jónak mondható 381 körös eredménnyel nyerte meg, majd a döntőben szenzációs, 103 körös teljesítményt produkálva lett fölényesen első.

A nap másik haza győzelme Joó nevéhez fűződik, aki az alapversenyben szintén nemzetközi mércével mérve is kiváló eredménnyel 398 körrel zárt, majd a fináléban is remekelt. Ebben a számban teljes volt a magyar siker, miután az ezüstérmet a junior korú Karmács Ildikó, míg a bronzot Gábli Orsolya szerezte meg.

A férfiaknál légpisztolyban Csizmadia András révén egy ezüstérem jutott a hazaiaknak, a számot az indiai Jung Samaresh nyerte. A puskásoknál a honi legjobb Sidi Péter távollétében Kecső Zoltán szerzett harmadik helyet.

Vasárnap ismét valamennyi számban lőállásba szólítják a versenyzőket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását