2024. május 14. - Bonifác

Sajnos kikaptunk a címvédőtől

A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-25-re kikapott az Európa-bajnoki címvédő francia csapattól Toulouse-ban, a január 17-én kezdődő norvégiai Eb-re készülő együttesek barátságos mérkőzésén.
2008. január 5. szombat 20:12 - Hírextra
Eb-felkészülési mérkőzés:
Franciaország-Magyarország 27-25 (15-11)

A honosított Eklemovics Nikola először szerepelt a magyar válogatottban.

Állva hagyta ellenfelét a házigazda, amely védekezésben alaposan meglepte ellenfelét. A 12. percben, 6-1-nél Skaliczky László szövetségi kapitány időt kért. A magyar játékosok ezt követően sorozatban négy gólt lőve szorossá tették a csatát. A franciák azonban újítottak, visszaállt a három-négygólos különbség, majd Fazekas bravúrja után 12-10 lett az állás. Ekkor a hazaiak kértek időt, majd a szünetig hátralévő időben remekeltek.

A második félidő jó magyar szakasszal kezdődött, 16-15-re felzárkózott a gárda. Herbert kiállítása megtörte a lendületet, a franciák 21-16-ra elhúztak, ám azonos létszámban sikerült közelebb férkőzni. A folytatásban is hullámzott a játék.

Az utolsó öt perc 25-22-es hazai előnyről indult, majd 27-23-nál Skaliczky még egyszer időt kért, és végül sikerült még két gólt szerezni.

A két együttes hétfőn 18 órakor, Miskolcon újra találkozik egymással.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását