2024. május 3. - Tímea, Irma

Tarlós lélekben Demszky mellett

Egy már korábban leszervezett, vidéki kampánykörút miatt nem tud elmenni Tarlós István, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője arra a sajtótájékoztatóra, amelyet a főpolgármester hirdetett meg a fővárosi frakcióvezetőknek, hogy így tiltakozzanak a Magyar
2008. január 18. péntek 11:40 - Hírextra
Tarlós István válaszlevelében ugyanakkor azt is írja, hogy nemcsak a félelemkeltő felvonulók ellen kell fellépni, hanem az erőszak minden formája, így a késelés, lincselés garázdaság ellen is. A Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője kitér arra is, hogy bár biztos abban, hogy a péntekre összehívott közös sajtótájékoztatóra és a liberális munkacsoportok létrehozására is szükség van ezeknek a közös céloknak az eléréséhez, de nem biztos abban, hogy ez elégséges is lesz.

Demszky Gábor, főpolgármester tiltakozó sajtótájékoztatóra hívta péntek délre a Fővárosi Közgyűlés frakcióvezetőit, hogy együttesen nyilvánítsák ki: elutasítják a Magyar Gárdát és a Jobbikot. A két szervezet péntek kora estére hívott össze demonstrációt "a közbiztonság romlása ellen" annál a fővárosi nyolcadik kerületi középiskolánál, ahol a napokban egy fiú súlyosan bántalmazta iskolatársát, amelybe az később belehalt. Józsefváros polgármestere közleményben tudatta: a kerület nem kér a fekete egyenruhás felvonulásból.
Forrás: hirado.hu/FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását