2024. április 27. - Zita

MSZP: Cél a hálózatszervezés

A hálózatszervezés és a társadalmi kapcsolatok hatékonyabbá tétele érdekében az MSZP a következő hetekben személyi döntéseket hoz. Erről Kiss Péter, a párt alelnöke beszélt a Magyar ATV műsorában csütörtökön.
2008. január 17. csütörtök 20:39 - Hírextra

"Egy baloldali párt a kapcsolataiból él. Ha ide erős emberek kellenek még - szerintem kellenek - a következő hetekben látszani fog. Fogunk személyi döntéseket hozni" - fogalmazott Kiss Péter.
Hangsúlyozta: konkrétumot nem tud mondani. A hálózatépítésben, a társadalmi kapcsolatok fejlesztésében meg akarunk nyerni politikusokat, hogy erre a szerepre vállalkozzanak - tette hozzá az MSZP alelnöke.

Az MTI úgy tudja, Kiss Péter szavai arra utalnak, hogy az MSZP-ben hamarosan megkezdi a működését egy apparátussal és vezetővel is rendelkező önálló csoport, amely a társadalmi- és a civil kapcsolatok kezeléséért, erősítéséért felel majd. A csoport közvetlenül az elnökségtől kap feladatokat.

Az MSZP hónapokkal ezelőtt megkezdte a párt szervezetének átalakítását.

Ennek részeként tavaly szeptemberben fogyasztóvédelemi, idősügyi, környezetvédelemi, a romaügyi és egy fenntartható fejlődéssel foglalkozó ügyvivőt neveztek ki. Az ügyvivők szervezik párton belül az e területekkel kapcsolatos munkát, és kapcsolatot tartanak a civil szférával.

Juhász Ferenc elnökhelyettes tavaly novemberben sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy később további szakterületekre is ügyvivőket neveznek ki.

Az MTI úgy tudja, az MSZP múlt hétvégi, egri évindító elnökségi ülésen is tárgyaltak a párt szervezeti felépítéséről: áttekintettek az átvilágítás megállapításait. A szervezet átalakítását a szocialista vezetők belső ügyként kezelik, nem nyilatkoznak ennek részleteiről.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását