2024. március 29. - Auguszta

Díjat kapott a Kossuth Rádió műsora

A Vendég a háznál című, az MR1 Kossuth Rádió december 14-i műsora, amelyet Lothringer Éva szerkesztett, érdemelte ki a Média a Családért Alapítvány díját 2007 utolsó hónapjában.
2008. január 17. csütörtök 17:52 - Hírextra

Az alapítvány havonta pályázat alapján nevezi meg a Családbarát Médiáért-díj kitüntetettjét és negyedévente adja át a díjjal járó 100 ezer forintot.

Eddig a nyomtatott vagy az elektronikus médiában már megjelent olyan cikket, műsort részesítették elismerésben, amely a családot, mint értéket mutatja be, a gyermekvállalás szépségeiről, a család védő szerepéről, a többgenerációs együttélésben rejlő lehetőségekről szól.

Az alapítvány úgy határozott, hogy 2008 januárjától a pályázatra beküldhető lesz olyan írás vagy rádiós, televíziós műsor is, amely még nem jelent meg, vagy nem hangzott el, de megfelel a kiírás követelményeinek.

A pályázati anyagokat minden hónap utolsó napjáig elküldhetik a kepmas@kepmas.hu címre - erről tájékoztatta az alapítvány az MTI-t.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását