2024. május 3. - Tímea, Irma

Vanda a legjobb formáját hozza

A műsorvezető mindig adott megjelenésére, nála mindig minden összhangban van. Nem olyan rég elkezdett sportolni. Nemmagamutogatós típus, de ha teheti, lábait emeli ki a legjobban. Formás alakja a néptáncnak is köszönhető, de a szöszke lány igyekszik magas
2008. április 30. szerda 10:21 - Hírextra
- Azért jó egy tűsarkú cipő egy nem olyan hosszú lábú nőnek, mert ki veszi észre, hogy nem olyan hosszú a lába? Úgyhogy én a minél magasabbakat veszem fel egy randevúra, vagy egy fontos eseményre.

Vanda mostanában sokat változott, új a frizurája, szexisebben öltözik és mindig mosolyog. A megújulás a tavasznak is köszönhető, de a Reggelibe érkező rengeteg pozitív nézői visszajelzés is lelkesíti a műsorvezetőt.

- A Reggeli óta, de pláne a Csak csajok létezése óta én egyre inkább csajosabb ruhákat kérek, és ez nem is véletlen. A nézői visszajelzések azt igazolják, ami nagyon fontos, hogy nem állnak nagyon rosszul nekem. Eleve szoknyás és ruhás vagyok, bármikor jöhet, bármelyik. Főleg a pöttyös, és a pörgős.

Vanda már egészen kiskorában a nőies öltözködésre fektetett hangsúlyt, a szoknyák szerelmese volt, csak és kizárólag azt volt hajlandó felvenni, a nadrág egyszerűen szóba sem jöhetett.

- Amikor édesanyáék az oviba menet szerettek volna a hideg időre való tekintettel egy pantallót rám húzni, én ordítottam, toporzékoltam. Én csak pörgős szoknyáért könyörögtem. Úgyhogy szoknyából volt bőven, nadrágból alig, és így van ez mind a mai napig.

A mindig kacagó tévés hamarosan megmutathatja, mit tudnak lábai, és persze cipője. Vanda ugyanis a tűsarkú futás egyik versenyzője. A virgácsokkal nem lesz gond, és cipő is van bőven.

- Én odavagyok a cipőimért! Elsősorban a csinibaba ’50-es évekbeli cipőmért, de a pezsgős, „Krokodil Dundee-s” is nagyon bejön, a legkedvencebb mégis a retro, és az igazi, a mindenekelőtt befutó cipő, a kis piros topánka, amely szerencsét hoz mindig. A Sztárbox 1-ben viseltem, azóta, ha azt szeretném, hogy jól sikerüljenek a dolgaim, csak és kizárólag ezt veszem fel.

Dombovári Vanda már sejti, hogy melyikben futja le a távot. A piros cipellő reméljük, itt is szerencsét hoz majd a műsorvezetőnek, aki nem a győzelemre hajt, hiszen itt a nőcis buli a lényeg.
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását