2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Fidesz: háromnapos elnökségi ülés

Háromnapos elnökségi ülést tart a Fidesz Siófokon - mondta Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője a tanácskozás nyitó napján, kedden az MTI-nek. A helyzetértékelés mellett a Fidesz népszavazási kezdeményezése jelenti az egyik fő témát, hiszen biztos
2008. január 15. kedd 10:18 - Hírextra

Szijjártó Péter közlése szerint az elnökségi ülésen szóba kerül az egy hónap múlva esedékes parlamenti idénykezdet is, hiszen a február 11-i, első parlamenti napon olyan fontos témáról dönt majd az Országgyűlés, mint "az egészségbiztosítás privatizációja".

Az elnökségi ülés kedden este kezdődik, szerdán és csütörtökön a tanácskozáson részt vesz Tarlós István, a népszavazási kampány iránytója is - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hozzátette: két hét múlva, január 28. és 30. között ismét három napos elnökségi ülést tart majd a Fidesz, szintén Siófokon.

A Magyar Hírlap keddi számában közöltek szerint az elnökség elé kerül az Albert házaspárnak az egészségbiztosítás üzleti alapokra helyezését megakadályozni kívánó népszavazási kezdeményezése is. Nem kizárt ugyanis, hogy a párt csatlakozik az aláírásgyűjtési szakaszban lévő akcióhoz - írta a lap.

Az újság értesülései szerint a tanácskozáson Navracsics Tibor frakcióvezető az Országgyűlés tavaszi ülésszakának munkájáról, míg Varga Mihály alelnök az ország gazdasági helyzetéről és kilátásairól tart előadást.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a Balaton-parti városba meghívták a Fidesz regionális igazgatóit, akikkel együtt áttekintik a párt szervezettségét. Hangsúlyos kérdésként szerepel a találkozón a határon túli magyar politika is - írta a lap.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Ozmium
2008. január 15. 13:52
Hívatlanul részt vesz még Adós Adél, és az emlékezett.
"...az a tervünk, hogy idén befejezzük a háziorvosit (praxisprivatizációt), utána megindítjuk a szakorvosit, majd a kórházakat is megpróbáljuk magánkézbe adni..." Orbán Viktor (Reggeli Krónika 1999. dec. 29.)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását