2024. április 25. - Márk

A szülők megsajnálták gyermekük gyilkosát

Baseballütővel agyoncsapta kislányukat, a gyászoló szülők mégsem akarják, hogy törvény előtt feleljen tettéért másfél éves gyermekük 12 éves gyilkosa. A floridai Oncel Joseph és Merlande Alexis január 4-én másodunokatestvére felügyeletére bízták 17 hónapo
2008. január 15. kedd 21:41 - Hírextra
A szülők jogi képviselőjük útján bejelentették, hogy nem kívánják bíróság elé állítani a fiút, s ha a hatóságok mégis e mellett döntenének, szeretnék, ha a fiatalkorúak bírósága elé kerülne.

A gyászoló pár leszögezte, el akarja kerülni, hogy olyan médiacirkusz legyen gyermekük halálából, mint 1999-ben Lionel Tate-pere, akit hatéves játszótársa meggyilkolása miatt életfogytiglani börtönre ítéltek. A szintén 12 éves fiút annak idején a felnőttkorúak bírósága elé állították, és ő lett a legfiatalabb élete végéig börtönre ítélt a modern amerikai történelemben. 2004-ben azonban visszavonták az ítéletet, s a még mindig fiatalkorú Tate-re, aki elismerte bűnösségét, rövidebb büntetést szabtak ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását