2023. március 28. - Gedeon, Johanna

Sarkozy megházasodott?

Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök és Carla Bruni egykori topmodell csütörtökön házasságot kötött a párizsi Élysée-palotában - állította hétfőn a l,Est Républicaine című francia napilap internetes kiadása az egyik állítólagos esküvői tanúhoz közel
2008. január 14. hétfő 19:50 - Hírextra
David Martinon, az Élysée-palota szóvivője és Franck Louvrier, a köztársasági hivatal sajtószolgálatának egyik illetékese egyaránt azt közölte, hogy "nincs mit mondaniuk."

Múlt keddi sajtóértekezletén Nicolas Sarkozy sejteni engedte, hogy rövidesen frigyre lép Carla Brunivel. Egy kérdésre válaszolva komolynak nevezte a kapcsolatot, s azt mondta az újságíróknak, hogy valószínűleg csak utólag értesülnek majd a házasságkötésről.

Az 52 éves Sarkozy december közepe óta - a Párizs melletti Eurodisneyben való közös fotózkodás után - mutatkozik együtt a 40 éves énekesnővel, egykori topmodellel, aki egyiptomi üdülésére is elkísérte. A francia elnök októberben vált el második feleségétől, Céciliától tizenegy évi házasság után.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását