2024. április 19. - Emma

Kitiltották a saját házából

Bíróság fosztott meg a saját házában való lakhatás és főleg éjszakázás jogától egy brit férfit, aki öt éven át keserítette meg szomszédjai életét. A most 40 éves Carl Bridson és a Pennington-házaspár 1995-ben vásárolt egy ikerházat az angliai Boltonban. K
2008. január 13. vasárnap 08:25 - Hírextra

A férfi éjszakánként bömböltette a zenét, rendszeresen barkácsolt, így Andrew Pennington, aki postás lévén hajnalban kelt, csak akkor tudta kialudni magát, ha a garázsban éjszakázott.

Később lába kelt Penningtonék kerítésének, elemei Carl Bridson kertjében tűntek fel. A garázda ribizliszörpöt fecskendezett a szomszédék kocsijának utasterébe, vízzel árasztotta el vadonatúj üvegházukat és légpuskával szétlőtte házuk falán a biztonsági kamerát.

Penningtonék akkor szánták el magukat a cselekvésre, amikor tudomásukra jutott Carl Bridson kijelentése, miszerint "a szomszédoknak épp elég ideje volt arra, hogy szedjék a sátorfájukat és eltűnjenek: most magukra vessenek, hogy nem értettek a jó szóból".

A házaspár másként gondolta: bírósághoz fordult, és az a zaklatót féléves szabadságvesztésre ítélte. Szabadulása után Carl Bidson nem térhet vissza 85 ezer fontot (28,5 millió forintot) érő otthonába. A férfi nem lakhat, s különösen nem éjszakázhat a házban, csak meghatározott időpontokban keresheti fel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását