2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Gyalázat! A botrányhősnő ismét részegen ünnepelt!

Nem meglepő, hogy egy medencés party keretében ittasan ünnepelt Lindsay Lohan. Aznap este volt minden: ivás, pózolás, és Jackson imitálás.
2009. június 29. hétfő 14:29 - Kővári Adrienn
Végre elérkezett a várva várt nagy esemény, sőt már túl is vagyunk rajta, kijelenthetjük, hogy Lindsay Lohan végre huszonhárom éves lett. Még a hétvégén meg is ünnepelte barátai körében, volt itt hatalmas torta, bikinik, medence, és még egy kalap is.

Meglepő lehet sokaknak, de LiLo nem is most ünnepelte a szülinapját, pontosabban majd július másodikán lesz ténylegesen huszonhárom éves. A medencés party közepén pózolt a mi drága, cseppet ittas színésznőnk, az alkalomhoz illő színes kontaktlencsében.

Emellett úgy gondolta, hogy nagyon vicces lesz, ha Michael Jacksont megpróbálja egy kicsit utánozni, hiszen úgyis pár napja halt meg a sztár.

Nem volt szex aznap este?


Nem meglepő, hogy élete szerelme, Samantha Ronson nem jelent meg a partyn, pedig Lindsay biztosan meghívta őt. Pár hete még állandóan zaklatta szegény lányt, a fotósok szeme láttára hívogatta, majd dörömbölt a házának az ajtaján. Elképzelhető, hogy vele majd július 2-án fog ünnepelni? Esetleg aznap este ismét egy ismeretlen férfit fog maga mellé keríteni?

Szülinap ide, vagy oda, okosabb, józanabb cseppet sem lett a mi LiLo-nk, reménykedni sem érdemes, hogy ez valaha is meg fog változni. Boldog születésnapot neki, mi pedig továbbra is várjunk a további botrányait.
Forrás: HírExtra/celebrity mania/x17online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását