2024. május 3. - Tímea, Irma

Nem beszélhetnek az agyonvert diákról

Hiába próbálják az újságírók a tegnap este halálra vert 18 éves fiú diáktársait megkérdezni a történtek kapcsán, a tanárok ugyanis rájuk parancsoltak, hogy ne álljanak velük szóba. A diákokon látszik, hogy a történtek nagyon megrázták őket.
2008. január 12. szombat 07:45 - Hírextra
A HavariaPress megtudta, hogy annak a Vas utcai középiskolának a tanárai, melybe az a fiú járt, akit csütörtökön este halálra vertek a VIII. kerületben, arra utasították a diákokat, hogy senkinek ne beszéljenek diáktársukról, vagy az esetről, az intézmény előtt várakozó újságírókat pedig nagy ívben kerüljék el. Mint a hírügynökség korábban hírül adta, a 18 éves fiú délután a Vas utcai szakközépiskolából hazaérve erős rosszullétre panaszkodott szüleinek. Elmondta, hogy az iskola közelében megverték, de azt, hogy kik voltak a támadói, nem tudta. A fiút kórházba vitték, ám ott este hat óra után életét vesztette. Az orvoszszakértői boncolás mostanra megerősítette a gyanút, hogy a diák a bántalmazás következtében halt meg. A rendőrség halált okozó testi sértés ügyében folytatja a nyomozást.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását