2024. április 29. - Péter

Netes árverés az edzői posztra

Szokatlan lépésre szánta el magát a német labdarúgó negyedosztályban szereplő KFC Uerdingen, hogy javítson siralmas anyagi helyzetén. A krefeldi egyesület egy mérkőzés erejéig internetes árverésre bocsátotta Aleksandar Ristic vezetőedző posztját.
2008. január 10. csütörtök 08:43 - Hírextra
A mester erre a találkozóra csak segítőként ül le a kispadra, a bőkezű támogató pedig nemcsak a meccset, hanem az azt megelőző utolsó gyakorlást és a taktikai értekezletet is levezényelheti. Öt nappal a különleges összecsapás előtt 401 eurónál (100 ezer forint) tart a licit.

Az 1985-ben - még Bayer Uerdingen néven - Német Kupát nyert alakulat 260 ezer eurós adóssággal küzd, és decemberben csődeljárási szándékot jelentett be.

Két éve a klub ugyancsak rendhagyó eszközzel jutott plusz bevételhez: egy 33 éves biztosítási ügynök 2688 euróért (672 ezer forint) a teljes idényre bevásárolta magát az együttesbe, sőt, felkészülési meccsen három percet játszott a Bayern München ellen is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását