2024. május 10. - Ármin, Pálma

Nem vasúti alkalmazottakat gázolt a vonat

Nem MÁV alkalmazott volt az a két férfi, akiket személyvonat gázolt halálra csütörtökön délelőtt a Borsod megyei Nyékládháza és Hejőkeresztúr közötti vasúti szakaszon - mondta az MTI-nek a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.
2008. január 10. csütörtök 12:46 - Hírextra

Korábban a rendőrség azt közölte, hogy két pályamunkás halt meg.
Dobi Tamás tudatta: a tiszaújvárosi rendőrkapitányág munkatársai a munkaügyi főfelügyelőség szakembereivel közösen helyszínelnek. A forgalmat leállították.

Az MTI információi szerint három ember fakivágási engedéllyel dolgozott a sínek mellett, az elsődleges adatok szerint közülük kettőt gázolt halálra a vonat, a harmadiknak nem esett baja.
Sigulinszki Tibor, a MÁV szóvivője az MTI-nek megerősítette, hogy nem vasúti alkalmazottakat gázolt a vonat. A három ember feltehetően olyan tevékenységet végzett a sínek mentén, ami ott tilos - tette hozzá.

A hatóságok a helyszínen vizsgálják a baleset körülményeit.
A személyvonatot már elvontatták a helyszínről, így a közlekedés lassú jelzéssel, de megindult a szakaszon - közölte a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását