2024. április 24. - György

Fiala megint kitett magáért a Pont FM 88.1-en

A Pont FM 88.1 rádión Fiala János műsorának ma reggeli vendégei Tímár Zoltán, sajtóreferens, az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumból. Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs igazgatója, valamint Béni Gyöngyi a Nemzeti Infrastruktúrafejles
2008. január 10. csütörtök 12:35 - Hírextra
A KeljfelJancsi adásában Béni Gyöngyi a közúthálózat fejlesztés feladatairól, a vasútvonalakról, autópálya építésről beszélt. Ezekből rendkívül sok van, és évről évre növekszik. Az előző évből körülbelül 200 projekt maradt meg és idén 60 újabb kapcsolódik hozzá. Főleg város elkerülő szakaszok, előzési sávok építése, kapacitás bővítés. Minden olyan, ami a hasznunkra válik.

Tímár Zoltán, hajdani határőr a sikkasztó balassagyarmati határőrökről, és a schengeni
csatlakozás következményeiről is beszélt. Pár napja jött a hír, hogy a Katonai Ügyészség nyomoz néhány balassagyarmati határőr ellen, akik egészen sajátos módon értelmezték az integrációt. A sajnálatos eseményről, és az eljárásról, a december 20-ai örömújongásról és az európai gyakorlatról is beszélt Tímár Zoltán. Fiala a megmaradt épületek sorsáról is kérdezte a sajtóreferens urat. A válaszok meghallgathatók.

A harmadik vendég Somorai László kommunikációs igazgató, a Szerencsejáték Zrt. részéről.
Privatizálják a céget? A kérdés minden évben előkerül, és minden évben nem lesz rá a válasz. Az emberek sötét dologként tekintenek a szerencsejátékra, de abban a pillanatban, amikor meghallják a privatizáció szót, rögtön a cég mellé állnak. Külföldről is jönnek játszani, a határ menti lottózóknál lottóturizmusról is beszélhetünk. Csalnak-e? Ez kiderül, ha meghallgatják a Pont FM rádión a KeljfelJancsi szerkesztett változatát ma este.

A következő adásban, holnap reggel Turi György, Kovács Ágnes edzője lesz Fiala János vendége. Hallgassák a Pont FM 88.1 rádiót!
Forrás: Pont FM 88.1
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását