2024. március 29. - Auguszta

Sztárok a pult mögött

Szombaton, november 17-én, az elmúlt évek hagyományaihoz hűen, több mint 350, a médiából, a sportéletből és a közélet más színtereiről ismert személyiség állt a pultok mögé a McDonald's éttermekben.
2007. november 19. hétfő 14:01 - Hírextra
Szombaton a gyorsétterem-lánc különböző egységeit híres emberek látogatták meg és teljesítettek szolgálatot. A város különböző pontjait kérhettünk és kaphattunk ételt-italt olyan celebektől – a teljesség igénye nélkül - mint Biros Péter, Pély Barna, Steiner Kristóf, Belmondo és Galambos Dorina. De részt vett Anettka, Dévényi Tibor, Gianni Annoni, White Boy, Terry Black, FTC-s focisták, Animal Cannibals, Csisztu Zsuzsa és Dopeman is,



Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány
A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány 1994 óta segít magyar családokon, akiknek gyermeke súlyos betegség miatt hosszan tartó kórházi kezelésen esik át az otthonától távol. Az első magyarországi Ronald Ház 1999-ben Budapesten, a második 2004-ben Miskolcon nyílt. A két házban eddig több mint 3000 család lakott az alapítvány jóvoltából térítésmentesen a sokszor hónapokig tartó kezelések idején.
A magyar közéletből ismert személyek azért álltak be a hamburgergyártásba, hogy Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány által működtetett apartman házak lakói, a beteg gyermekek és családjaik megsegítésére szervezett jótékonysági akciót támogassák.

Az óbudai gyorsétteremben a PONT FM 88.1 és az Abszolút Rádió műsorvezetői álltak a pult mögé, Rónai Egon, Újvári Gábor, Pinke Attila, Henn Zoltán, Pethő Zoltán segítette munkájával, hogy a beteg gyerekeknek otthont nyújtó Ronald házak minél több gyereknek nyújthassanak otthont betegségük idején. A csapatot kiegészítette Nádas György humorista is a nap folyamán.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását