2023. szeptember 23. - Tekla

Gyurcsány is az övéi közt értékel évet

Várhatóan nem a Parlamentben, hanem az MSZP választmánya előtt tartja idei első, politikai évadnyitó beszédét Gyurcsány Ferenc - írta szerdán a Népszabadság.
2008. január 9. szerda 08:47 - Hírextra

A miniszterelnök tavaly is a pártparlamentnek számító testület előtt mondta el évnyitó és évzáró gondolatait. A lap szerint Gyurcsány január 26-án, szombaton tart évértékelőt.

Annyi bizonyos, hogy a kormányfő konkrét célokat megfogalmazó beszédet mond, kibontva benne a már tavaly felvetett "új stílusú kormányzás" részleteit: több párbeszéd, több egyeztetés. A választmányi ülés főbb csomópontjait is érintheti majd a kormányfői expozé, így a reformfolyamatok finomítását, illetve a szakpolitika előtérbe helyezését.

Orbán Viktor szezonnyitó beszédének napját még nem határozták meg - a viszonyítási pont az Országgyűlés első tavaszi ülésnapja lesz. Fideszes források szerint korántsem biztos, hogy a pártelnök az első parlamenti ülésnap, vagyis február 11-e előtt mond országértékelőt, ekkor lesz döntés ugyanis ismét az államfő által megfontolásra visszaküldött egészségbiztosítási törvényről - írta a lap.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását