2024. április 20. - Tivadar

Orbán: csak a jobboldal

Csak jobboldali, majd pedig nemzeti egység létrehozásával érhető el a teljes változás, így aki nem a jobboldali egységre szavaz, az a változás lehetőségét kockáztatja - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke pénteken, a párt Magyarország többre képes címmel
2009. január 16. péntek 17:25 - Hírextra
"A nemzeti egységhez csak a jobboldali egységen keresztül vezet az út, és aki nem a jobboldali egységre szavaz, az kockára teszi a változás lehetőségét. Változáshoz az út a teljes jobboldali egységen, majd később a teljes nemzeti egységen keresztül vezet" - fogalmazott Orbán Viktor, aki szerint ha 2002-ben a jobboldal egységesen lépett volna fel a választásokon, akkor nem lett volna kormányváltás.

A Fidesz elnöke úgy vélte, a jobboldal legfőbb értéke ma az egységteremtő képesség.Mint mondta, azzal a kormánnyal, azzal a politikai elittel, amelyik ma kormányon van, Magyarország újabb és újabb kudarcokra van ítélve.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Csermanek János
2009. január 19. 21:18
;)
saxo
2009. január 19. 19:55
Kedves János!

Ráfért már erre a két szerencsétlen kommunistára a bíztatás. Hiszen olyan elmezavarodott módon mocskolódnak, hogy senki nem szól hozzájuk....

No. Akkor hajrá, büdös kommunista barátaim !
Csermanek János
2009. január 19. 19:06
hajrá barátaim, büdös kommunisták! :)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását