2024. május 4. - Mónika, Flórián

Címvédésre készül a bajnok

Casey Stoner, a gyorsaságimotoros-világbajnokság elit kategóriájának, a MotoGP-nek tavalyi bajnoka nyugodtan készül az új szezonra, amelyben szerinte jobb lehet mint 2007-ben.
2008. január 8. kedd 14:39 - Hírextra

A Ducati 22 éves ausztrál csillagának nehéz dolga lesz ha túl akarja szárnyalni az előző idényben nyújtott teljesítményét, hiszen a vb-címet óriási fölénnyel nyerte meg és összesen tíz futamon diadalmaskodott.

Stoner szerint azonban nagy segítségére lesz majd új csapattársa, az olasz Marco Melandri, aki még nagyobb erőbedobásra sarkalja majd.

"Sokkal magabiztosabb vagyok mint tavaly ilyenkor. Nagy volt az elvárás velem szemben, ami nyomasztott, ám most már nem érzem ezt tehernek" - nyilatkozta Stoner. "Marco érkezésének nagyon örülök, hihetetlenül jó pilóta, aki akár még nálam is gyorsabb lehet."

A 25 éves Melandri, aki korábban a 250 kcm-es kategóriában világbajnok volt, a Hondától érkezett az olasz csapathoz, amelynél második számú versenyző lesz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását