2024. május 10. - Ármin, Pálma

Karcsika apja bekeményített

Mehmet Tüysüz perrel fenyegeti azokat a szerkesztőségeket, amelyek nem veszik figyelembe, hogy sem ő, sem pedig a fia, Károly nem közszereplők; az apa erről vasárnap közleményben tájékoztatta az MTI-t. Karcsika apja szándékai szerint bíróság elé citálja a
2008. január 7. hétfő 07:45 - Hírextra
Mehmet Tüysüz közölte: mint a szülői felügyeleti jogokat gyakorló apa e nyilatkozatával megtiltja, hogy gyerekéről képi-, hangfelvételt, fotót, tőle származó nyilatkozatot - ide értve az archív felvételeket is - megjelentessenek. Ezen túlmenően megtiltom, hogy gyerekem neve, monogramja vagy személyére bármi módon utaló megjegyzés megjelenjen - áll a közleményben.

Hangsúlyozta: a fenti tilalmak az ő személye esetében is érvényesek.

Mehmet Tüysüz azt kérte az internetes portáloktól, hogy minden, a személyükkel kapcsolatos nyilvánosan elérhető webtartalmat haladéktalanul távolítsanak el. Hozzátette: azt is kéri minden szerkesztőségtől, hogy nyilatkozatát mind polgári-, mind pedig büntetőjogi terhei mellett vegyék figyelembe, és vegyék tudomásul.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását