2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Havazni fog az éjjel

Elsősorban havazás várható az éjszaka folyamán Magyarország északkeleti felében, ónos esőre pedig az ország közepén, s a Duna-Tisza közén kell számítani - mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese az MTI érdeklődésére hétfőn este.
2008. január 7. hétfő 21:53 - Hírextra

Csonka Tamás ismertetése szerint várhatóan 2-7 centiméternyi hó esik majd, kedden viszont már nem kell számítani számottevő csapadékra.

Ismertetése szerint jelenleg csapadékzóna vonul át Magyarországon nyugatról kelet felé, amely az esti órákban már elérte az ország középső részét. A késő esti órákban már a Dunától keletre lesz ez a csapadékrendszer.

A reggeli órákban elhagyja Magyarország területét a csapadékzóna, kedden pedig már nem lesz számottevő csapadék.

A hétvégihez hasonló, nagy, kiterjedt ónos esőre nem kell számítani, de az ország középén, az Alföldön lesznek ónos esős területek - mondta.

Csonka Tamás közölte, hogy nagy havazás nem várható a következő napokban, a hétvégére pedig esős időt jósolt. Olyan nagy hideg nem lesz, mint amilyen az év végén volt - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását