2024. május 3. - Tímea, Irma

Fergeteges buli lesz

Igazi fergeteges parti, amely egy expressz gyorsaságával zakatol előre. A Mystery Gang semmi különöset nem csinál; a zenészek úgy festenek, mint a vásott kölykök, akik csak szórakozásból mentek fel a színpadra, lökni egy kicsit a kedvenc zenéjüket. Az egy
2008. január 7. hétfő 11:57 - Hírextra

A zenekar felállása a klasszikus rockabilly-t idézi, a három hangszer, a gitár, a nagybőgő és a dob nagyszerű lehetőséget ad nekik, hogy hitelesen játsszák el a rockabilly legendás előadóinak dalait. Az Eddie Cochran - Johnny Burnette - Gene Vincent vonalon kívül a zenekart "megfertőzte" a korai Elvis, a Stray Cats és a ma egyre divatosabb swing muzsika is. Saját dalaik és feldolgozásaik ezekre a stílusokra épülnek.

A Fesztivál Színház külvárosi garázzsá alakul át január 15-én, amelyben a Mystery Gang tagjai játszanak, mintha csak próbateremben lennének. Mellettük egy lerobbant amerikai hot-rod autó javításán szerelők fáradoznak, mert a srácoknak a műsor második részére azzal kell "átérniük" a belvárosba, hogy a gyakorlás után mindenkinek megmutassák, mit tudnak. Az utcán suhancok és rosszlányok kerülgetik őket, a feszültség szinte vibrál a nagyváros dzsungelében, harsog a zene, és mindenkit megőrjít a ritmus.

Ez nem egy kiglancolt produkció, hanem már-már punkos vehemenciával előadott, át- és megélt dolog. Egri és csapata azt mutatja meg, honnan indultak a rock and roll nagyjai, milyen volt a világ Elvis és a többi szórakoztatózenésszé züllött egykori tehetség előtt.

Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását