2024. április 27. - Zita

A riportalany a legfontosabb

Vannak, akik még Zoltán Erikaként emlegetik, az újabb generáció azonban már csak Erica C-ként ismeri. A lényegen azonban ez mitsem változtat, hiszen az énekesnő azon kevesek közé tartozik, aki mindig képes volt megújulni. A héten a műsorvezetést próbálja
2008. január 7. hétfő 18:25 - Hírextra
- Mint tapasztalt riportalany számtalanszor átéltem, hogy milyen kellemetlen, amikor nem hagyják, hogy elmondjam, vagy elmeséljem, amiért valóban meghívtak. Remélem most, mint kérdező és műsorvezető nem esem ebbe a hibába - mondta mosolyogva a Netbulvárnak Erika, aki nagyon örült a felkérésnek.

Bár a többi sztárhoz képest ritkán látjuk, Erika ettől függetlenül rendkívül elfoglalt, minden nap reggeltől estig szoros időbeosztásnak igyekszik megfelelni.

- Mindig átgondolom a következő hét feladatait, és amennyire lehet, felkészülök mindenre. Reggel a kislányommal együtt kelünk, reggelizünk, aztán rohanás a suliba, majd útba ejtem az edzőtermet, mert nekem szükségem van a mozgásra, hogy testileg lelkileg jól érezzem magam. Aztán jöhetnek a mindennapi teendők, majd ismét iskola, hazaérünk; egy kis tanulás, vacsora és az elengedhetetlen tévézés (a lányom komoly Barátok közt rajongó), majd Zoé megy lefeküdni, és akkor szusszanok én is egyet.

Zoltán Erika életében a tánc kislány kora óta meghatározó. Tánciskolája pedig évről évre fogadja és képezi szinte profikká a mozgékony, puskalábú fiatalokat.

- Mostanában táncos berkekben hihetetlen népszerűségnek örvend a High School Musical, amit talán a Grease-hez tudnék hasonlítani. Ezt a táncos műsort szeretnénk mi is élőben elvinni és megtanítani a fiataloknak. Több állomásos vidéki turnéinkon bárki csatlakozhat hozzánk, kipróbálhatja magát, részese lehet a produkciónak.

A musicalben részt vesz Erika kislánya is Zoé, aki épphogy megtanult járni, máris együtt ropta édesanyjával és a szintén táncos édesapjával.

- Zozi 3 éves korában már elsajátította az első tánclépéseket. Most 10 éves és azóta is imádja. Örülnék, ha felnőttként is táncolna, de nem mindenáron. Mindig el szoktuk mondani, hogy a táncos szakma hihetetlen jó, és élményekkel teli, viszont nehéz a pályán maradni.

Zoltán Erika szerencsésnek érzi magát, hogy így alakult az élete, és bízik benne, hogy majd lánya is a későbbiekben azt csinálhatja amit igazán szeret, valamint, hogy őt is megtalálják majd olyan lehetőségek, mint annak idején Erikát. Persze azóta sok minden változott. Reméli, hogy a jelenlegi értékrend és a felhígult szakma hamarosan megváltozik.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását