2024. április 30. - Katalin, Kitti

Szurit kapnak a sztárok

Demi Moore, Ashton Kutcher és Madonna is azon több száz vendég között van, akiket egy New York-i bárban tartott koccintás után felszólítottak a hatóságok: oltassák be magukat fertőző májgyulladás ellen, mivel az egyik csapos hepatitiszes volt.
2008. február 22. péntek 18:11 - Hírextra
A város egészségügyi főosztálya csütörtökön figyelmeztetést adott ki: mindenki oltassa be magát hepatitisz A ellen, aki a manhattani West Village-beli Socialista vendége volt február 7., 8. vagy 11-én.
Helyi médiajelentések szerint Demi Moore a férje, Asthon Kutcher 30. születésnapja alkalmából tért be vendégeivel a bárba február 7-én a Gemma étteremben elköltött luxusvacsora után.
A Wirelmage fotóügynökség felvételein a Socialistában tartott koccintáson részt vevő vendégek között volt Madonna, Gwyneth Paltrow, Ivanka Trump, Liv Tyler, Catherine Keener, Lucy Liu és Salma Hayek.
Más jelentések szerint a Socialistában volt a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjra jelölt Javier Bardem, valamint Eric Dane, Rebecca Gayheart és Roberto Cavalli divattervező is.
Az egészségügyi főosztály szerint a bár tulajdonosai készségesen együttműködtek a hatóságokkal. Becslések szerint 700-800 vendég látogatta a bárt abban az időszakban, amikor a hepatitisszel fertőzött csapos szolgálatban volt, de eddig még senki sem betegedett meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását