2024. április 16. - Csongor

Lesifotósok üldözték el a filmsztárt

Goldie Hawn elmenekült az otthona kezelében fekvő Aspenből a lesifotósok állandó zaklatása miatt. "Idejöttek a mi kis városkánkba, és tényleg tették a dolgukat: elüldöztek minket innen!" - fakadt ki az agresszív paparazzók miatt Goldie Hawn filmsztár egy
2008. január 4. péntek 13:58 - Hírextra

A Colorado államban fekvő Aspen egykor nagy népszerűségnek örvendett a nyugalomra áhítozó hírességek körében. Hawn és élettársa, Kurt Russell negyed évszázada járnak pihenésképp Aspenba, ám idő közben a város élete teljesen megváltozott.

Vége a zavartalan sétáknak: míg korábban alig egy-két diszkrét fotós kattingatott hírességekre vadászva, manapság lépten-nyomon az autóba kell menekülni előlük - panaszolta a The Aspen Times riporterének a színésznő. Megemlítette, hogy lányát, Kate Hudsont is zaklatják a lesifotósok.

Hawn már a helyi polgármestert is felkereste védelmet remélve, ám ő csupán annyit tudott tanácsolni, hogy fordítsa ellenük a fegyverüket, és fotózza vissza a hívatlan fényképészeket. Az amerikai alkotmány, amely rögzíti a sajtó szabadságát, lehetetlenné teszi, hogy megakadályozzák a fotósok tolakodását. "Nincs biztos menedék" - tárta szét a kezét sajnálkozva a város vezetője.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását