2024. május 3. - Tímea, Irma

Az MSZP szerint Szeged fejlődik

Nyugalom és békés élet legyen az országban, a megkezdett fejlődés, pedig rendben haladjon - ezt szeretné a szegedi MSZP vezetője; Kozma József pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: Szegeden a tavaly elkezdett változások idén folyatatódnak, ezáltal javul m
2008. január 4. péntek 19:33 - Hírextra
A politikus jelentős előrelépésnek nevezte az egészségügyi integrációt, azt hogy a szegedi betegellátó rendszert 2007 októberétől az egyetem működteti. Az évtizedekig széttagolt rendszer megszűnt és most már szervezetileg is egyesült a klinikai és a szakorvosi ellátás. Idén a legfontosabb, hogy ez a rendszer hatékonyan kezdjen működni, és a betegek érezzék és tudják, hogy ők a legfontosabbak .

Kozma József szerint szintén az itt élők életminőségét javítja majd az elektromos tömegközlekedés és a kerékpárút-hálózat fejlesztése, valamint az országosan is kiemelkedő ütemben megvalósuló panelrekonstrukció.

2008-ban elkészül két középiskola rekonstrukciója, és tervben van a következő felújítása is. Emellett befejeződik a legnagyobb lakótelep rehabilitációja, s ezzel párhuzamosan tovább folytatódik a város piacterének fejlesztése is - sorolta az év feladatait a képviselő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását