2024. május 2. - Zsigmond

Új arc, új hang, új stílus

Január 7-étől új kolléga érkezik a Reggeli stúdiójába: Szujó Zoltán. A sportriporter nyáron már kipróbálta, milyen érzés a nézőket ébreszteni, de akkor csak egyszeri alkalomról volt szó. Hétfőtől azonban állandó műsorvezetője lesz a Reggelinek.
2008. január 3. csütörtök 07:15 - Hírextra
- Nyáron nagyon jól éreztem magam beugróként, és pozitív visszajelzéseket kaptam. Nemrég azzal kerestek meg, hogy lenne-e kedvem elvállalni a harmadik férfi műsorvezető szerepét Stohl András és Csonka András mellett. Kellett egy-két nap, hogy megrágjam a dolgot, kikértem a számomra fontos emberek véleményét, végül igent mondtam. Ezúton is köszönöm a sportfőszerkesztőnek, Héder Barnának, hogy áldását adta. Nagyon izgalmas lesz az új feladat – mondta Szujó a Netbulvárnak.

- Egy nagyon szimpatikus, általunk tehetségesnek tartott fiatal képernyősről van szó, aki meggyőzött minket a nyári szereplésével. Neki is, nekünk is jók voltak a tapasztalataink, ezért úgy gondoltunk, jó lenne hosszabb távon kipróbálni. És persze a frissítés sem árt – nyilatkozta Gregorich András, a Reggeli főszerkesztője.

Zoli azt mondja, azért nem int búcsút a sportnak, összehangolja a televíziós munkáit.

- Remélem, a két terület erősíteni fogja egymást hosszútávon. A nagy kérdőjel az, hogy a nézők hogyan fogadnak majd, hiszen teljesen mást szoktak meg tőlem. Bízom benne, hogy nem lesz gond. Igaz, a bulvár közegében még nem mozgok annyira magabiztosan, mint a sport világában, de profi a szerkesztői háttércsapat, ezért nem izgulok.

Hétfőn tehát Zolival ébredhetnek a nézők, az első héten Ördög Nóra műsorvezető társa lesz, akivel még soha nem dolgoztak együtt. Zoli azt mondja, a korán keléstől egyelőre nem tart, de azért erre térjünk vissza néhány hét múlva!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását