2024. május 6. - Ivett, Frida

Péntektől Fehér Miklós-emléktorna

Péntektől vasárnapig rendezik meg Győrben a Fehér Miklós nemzetközi teremlabdarúgó-emléktornát, amelyen a 2004 januárjában elhunyt volt győri futballista emlékére a zenészválogatott is pályára lép.
2008. január 3. csütörtök 17:06 - Hírextra

A már hagyományossá vált viadalt ezúttal a győri Egyetemi csarnokban bonyolítják le, összesen 32 csapat lép parkettre. A kispályás tornán az Euro-Mobil-Trans Kupáért csapnak össze az együttesek, amelyek közt több magyar gárda mellett szlovák és osztrák alakulatok is lesznek. A csapatok soraiban egykori és jelenlegi futballisták - így várhatóan Illés Béla, Csertői Aurél, Vincze Ottó, Lipcsei Péter és Mátyus János - is szerelést húznak.

Az eseményen egy különleges mérkőzéssel is adóznak a négy évvel ezelőtt a pályán összeesett és elhunyt Benfica-játékos emlékének. Ezúttal az országos zenészválogatott lesz a vendég, amely a nemzeti együttest eddig irányító Várhidi Pétert is soraiban tudó közéleti válogatott ellen lép pályára vasárnap.

A szervezők a torna jegybevételéből a győri értelmi fogyatékosok fejlesztésével foglalkozó Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézetet támogatják.

A csoportmérkőzések pénteken 14 órakor kezdődnek, majd szombaton reggel 7 órától éjjel fél egyig folytatódnak. Vasárnap reggel 9 órától már egyenes kieséses rendszerben játszanak egymással a csapatok, a finálét 17:45-kor, az emlékmérkőzést ezután rendezik. A díjakat ezúttal is idősebb Fehér Miklós adja át a legjobb csapatoknak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását