2024. május 6. - Ivett, Frida

Hoffmann még nem mutatkozhat be új párjával

Hoffmann Nóra megtalálta új jégtáncos partnerét az orosz származású, de eddig amerikai színekben versenyző Maxim Zavozin személyében, azonban egyelőre várnia kell a bemutatkozásra.
2008. január 2. szerda 17:16 - Hírextra

"Ebben a szezonban várhatóan még nem tudunk jégre lépni, de már együtt készülünk. A kűrünk kész van, és amint lehet hivatalos viadalon is bemutatkozunk a közönségnek" - mondta az MTI érdeklődésére Hoffmann, aki hozzátette, új párjával mindenképpen magyar színekben fognak versenyezni, ehhez a letelepedési engedélyt kell megkapnia Zavozinnak.

A 22 éves magyar lány korábban Elek Attilával alkotott duót, amely azonban tavaly nyáron felbomlott. A Hoffmann, Elek kettős legnagyobb sikere az volt, hogy kétszer ezüstérmes lett a junior világbajnokságon.

Hoffmann új partnere korábban Morgan Matthews-szal versenyzett, 2005-ben megnyerte a junior vb-t, majd egy évvel később már a felnőttek között második lett a Négykontinens versenyen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását