2024. július 13. - Jenő

Beszélgetés-sorozat független színházi társulatokkal

Beszélgetés-sorozatot indít független színházi társulatokkal a Maladype Színház januárban a Ludwig Múzeumban; az első kerekasztal-beszélgetést január 13-án tartják Pintér Béla és társulata részvételével - közölte a Maladype Színház sajtóreferense szerdán
2008. január 2. szerda 14:29 - Hírextra

Vég Szilvia tájékoztatása szerint Hol van Vietnám? címmel a Maladype Színház a Ludwig Múzeummal közösen januártól havi rendszerességgel kötetlen beszélgetésre invitálja azokat a független társulatokat, amelyek "a változó struktúrán kívüli struktúrában keresik változatlan(ul) helyüket".
A beszélgetés-sorozat első darabját január 13-án, jövő hét vasárnap 16 órakor tartják a Ludwig Múzeumban, a vendég Pintér Béla és társulata lesz.

Vég Szilvia elmondta, hogy a tervek szerint február 23-án a Krétakör Színház társulatát látják vendégül, a későbbiekben pedig mások mellett a TÁP Színházzal és a Honvéd Együttessel is találkozhat a közönség a fővárosi múzeumban.

Hozzátette: elképzeléseik szerint a sorozatot továbbfejlesztve a jövőben különleges előadásoknak is otthont adna a Ludwig Múzeum. A független társulatok egy-egy - már bemutatott - produkciójukat más társulatok színészeinek részvételével vinnék színre a Művészetek Palotájában található kiállítóhelyen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását