2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A francia képviselő szimplán lekurvázta Carla Brunit egy felszólalásában

Vallási színezetű felháborodást keltett Kairóban, hogy Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök Carla Bruni énekesnővel együtt tölti szabadságát Egyiptomban. Gamal Zahran baloldali populista képviselő a parlamentben sürgősségi kérdést intézett a kormány
2007. december 29. szombat 14:03 - Hírextra
Az iszlám jogfelfogás szerint szigorúan tilos, hogy nem házastárs párok együtt töltsék az éjszakát. Sarkozy két hónappal ezelőtt elvált feleségétől.

Felszólalásában az egyiptomi képviselő arra panaszkodott, hogy "megsértették társadalmunk etikai és vallási értékeit". A lap szerint Gamal Zahran hangoztatta, Mubarak elnöksége idején "a kormány azt a hamis látszatot keltette, hogy készek vagyunk prostituáltakat államfők ágyában eltűrni".

Sarkozy Brunival az oldalán karácsony első napján érkezett a templomok városába, Luxorba, ahonnan két nap múlva továbbutazott a tengerparti Sarm el-Sejkbe. Vasárnap találkozik vendéglátójával, Mubarakkal, hogy hivatalos megbeszélést folytassanak.

Nem muzulmán vallású külföldiekre az igen nagy mértékben a külföldi turizmustól függő Egyiptom nem vonatkoztatja az iszlám jogot. Ezért a nem házastárs és muzulmán háttérrel nem rendelkező párok minden további nélkül együtt tölthetik az éjszakát szállodai szobában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását