2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A perverz Polanski

Mint arról már beszámoltunk, Roman Polanski filmes legendának mind a mennyországból, mind pedig a pokolból jócskán kijutott. Sokak szerint épp e felfoghatatlan kettősség tette azzá, aki.
2009. október 20. kedd 12:17 - Nagy András
Az ember azt hinné, a náci koncentrációs táborok borzalmánál elképzelni sem lehet rosszabbat. Roman Polanski, aki zsidó származása miatt gyermekként maga is megjárta a hitleri poklot, aligha gondolja így. Második feleségét, a szépséges Sharon Tate-et ugyanis olyan bestiális kegyetlenséggel gyilkolták meg 1969 augusztus 9-én, amelyet józan ésszel felfogni sem lehet.

Az akkoriban már nyolc hónapos terhes asszony gazdag barátaival múlatta az időt Beverly Hills-i villájában (Polanski üzleti útja miatt nem tartott velük), mikor a gyilkos hippivezér, Charles Manson három híve rájuk támadt. A vérengzés földön túli volt.

A gyilkosok, miután barátaival végeztek, Tate felé vették az irányt. A nő hiába könyörgött, állítólag még pénzt is felajánlott életéért cserébe, a támadók közölték vele: „Ide figyelj, te kurva, nincs kegyelem a számodra. Meg fogsz halni, és a legjobb, ha beletörődsz ebbe.”

A halottkémi vizsgálat megállapítása szerint a nőt 16 (!) késszúrással végezték ki, ebből öt halálos volt. A bűntény felfedezése után az orvosok még megkísérelték megmenteni Polanski és Tate meg nem született gyermekét, ám a szúrások következtében a magzat menthetetlen volt. A gyerek halála után a Paul Richard Polanski nevet kapta.

Polanski a tragédia után a sajátos módon igyekezett feldolgozni a felesége elvesztését: őrült szexbe fojtotta bánatát.

„Polanskival egy repülőtér várójában találkoztam. Folyamatosan bámult, már-már zavarba ejtő volt. Ezután odajött hozzám, és megkérdezte, hogy akarok-e a következő Sharon Tate lenni. Színésznő akartam lenni, persze hogy akartam. Azt mondta, beszéljük meg a többit egy közeli motelban. Belementem, noha pontosan tudom, hogy hiba volt. Az ágyban kötöttünk ki, ahol iszonyatos dolgokat művelt velem. Amikor kértem, hogy hagyja abba, megerőszakolt. Az az ember beteg. Ráadásul csak később tudtam meg, hogy mindez két nappal a neje meggyilkolása után történt” – mesélte a nő, aki – talán nem véletlenül – a megszólalásig hasonlított Sharon Tate-re.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását