2024. május 5. - Györgyi

Heuréka, lesz üdülési csekk

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány és a vele együttműködő szervezetek február 1-jétől 2,5 milliárd forinttal kívánják támogatni az alacsony jövedelmű nyugdíjasokat, a fogyatékkal élőket, a több gyermeket nevelő munkavállalókat illetve a szakiskolai tanu
2007. december 27. csütörtök 10:42 - Hírextra

A közleményben emlékeztettek rá: az alapítvány 2007-ben a gazdálkodók részére közel 28 milliárd forint összegben értékesített kedvezményes üdülési csekket. Mint írták, a csekk forgalmazásából keletkező eredményt az alapítvány a szociálisan rászorultak támogatására fordítja: minden megvásárolt 25 csekk forgalmazásával egy hátrányos helyzetű ember üdülésének feltételeihez járul hozzá a vásárló.

Hozzátették: az alapítvány mint az ország legtöbb támogatást nyújtó civil szervezete 2007-ben 1,7 milliárd forint értékben tudta támogatni a rászorultak pihenését, kikapcsolódását, üdülését.
Az alapítvány és a vele együttműködő szervezetek február 1-jétől - pályázati úton - 1,24 milliárd forint összegben kívánják támogatni az alacsony jövedelmű korbetöltött nyugdíjasokat, 460 millió forint összegben a fogyatékkal élőket, 740 millió forint összegben a több gyermeket nevelő munkavállalókat, illetve 60 millió forint összegben a szakiskolai tanulókat.

A pályázati feltételek és a szükséges formanyomtatványok január közepétől érhetők el az alapítvány honlapján, valamint az ügyfélszolgálati irodákban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását