2023. november 28. - Stefánia

Több mint hatvan ember eltűnt

Legalább egy ember meghalt, és több mint hatvanan eltűntek az Indonézia legnépesebb szigetén pusztító földcsuszamlásokban szerdán, közölte a rendőrség és szemtanúk. A szerencsétlenségek helyi idő szerint hajnali kettő óra körül történtek Jáva sziget több
2007. december 26. szerda 08:15 - Hírextra
A helyi rendőrség vezetője az egyik indonéz rádiónak elmondta, hogy eddig egy holttestet emeltek ki a föld alól, és összesen háromszáz rendőrt vezényeltek az érintett területekre, hogy túlélők után kutassanak. Azt nem közölték, hogy pontosan hány helyen csúszott meg a talaj. A mentőcsapatok nehézgépeket is bevetnek a kutatásban, amit a folytatódó esőzés is nehezít.

A mentésben segítő egyik helyi lakos az AFP francia hírügynökségnek elmondta, hogy 61 ember tűnt el a földcsuszamlások után Karanganjar körzetben. A helyi tisztségviselőket egyelőre nem lehetett elérni, hogy megerősítsék az adatokat. A rendőrség közölte: az áldozatok száma valószínűleg emelkedni fog.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását