2024. május 2. - Zsigmond

Tovább kutatnak az összeomlott függőhídnál

Szerdán tovább folytatták a kutatást a nepáli függőhídbaleset túlélői után. A rendőrség és a katonaság több száz embert keres, bár tisztségviselők szerint kevés az esély arra, hogy újabb túlélőket találnak.
2007. december 26. szerda 08:19 - Hírextra
A mentőakció szerda reggel tovább folytatódott, közölte az AFP francia hírügynökséggel egy helyi tisztségviselő. Nagyjából 450 katona és rendőr helikopterek segítségével kutat az esetleges túlélők után, bár a tisztviselő elmondása szerint nem valószínű, hogy az eltűnt emberek még életben vannak. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a távoli vidéken történt szerencsétlenségnek ponotsan hány áldozata van, és hogy mennyien tűntek el.

Eddig 15 holttestet találtak a fővárostól 380 kilométerre nyugatra történt baleset helyszínén. A Bheri folyó felett átívelő acél függőhídon több mint négyszázan voltak, amikor az összeomlott. Nagyjából száz embernek sikerült kiúsznia a 25 méter mély vízből, de sokukat magával ragadta az ár. Nagyjából negyven embert, főleg nőket és gyerekeket kellett kórházba szállítani. A súlyos sérülteket helikopterrel vitték a fővárosba.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását