2024. április 20. - Tivadar

Országszerte havazás várható

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint az ország nagy részén folytatódik a borongós, hideg téli idő, és az elkövetkező egy hétben nem is melegszik a levegő. Kedden a középső országrészben többfelé várható havazás, helyenként 4-5 c
2007. december 25. kedd 08:51 - Hírextra
Kedden többnyire erősen felhős, borult, párás idő lesz, helyenként zúzmarás köddel. A középső országrészben többfelé, másutt szórványosan - észak-keleten csupán elvétve - valószínű hószállingózás, havazás. A legtöbb hó a Dunándúl déli felén, illetve a Duna-Tisza köze déli területein hullhat, helyenként 4-5 centiméter feletti mennyiség is várható. Elsősorban a keleti megyékben ónos szitálás is lehet. Mérsékelt marad a légmozgás, a hőmérséklet kora délután általában 0 és mínusz 5, késő este pedig mínusz 2 és mínusz 7 között várható - mondta Jenki Szilvia, meteorológus.

A következő napokban is felhős, párás, többfelé ködös időre kell számítani. Eleinte szórványosan várható kisebb havazás, majd hószállingózás, ónos szitálás fordul elő. A hét vége felé újabb hidegfront érkezik, amely felszakítja a ködtakarót. A hőmérséklet alig változik az elkövetkező napokban, még legalább egy hétig marad a hűvös idő - mondta a szakember.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását