2024. április 26. - Ervin

Bedühödött a kapus

Jens Lehmann, az Arsenal mostanában mellőzött hálóőre egyre dühösebb, és borúlátóbb helyzetével kapcsolatban az angol labdarúgócsapatnál.
2007. december 21. péntek 08:36 - Hírextra

"A múlt héten elbeszélgettem vezetőedzőnkkel, Arsene Wengerrel, és ekkor lett világos számomra, hogy teljesen más mércével méri társam, Manuel Almuniát teljesítményét" - mondja a kapus a német Kicker Magazinnak.

Az ősz folyamán általában a spanyol Almunia szerepel a 38 éves német klasszis helyén a londoni együttes kezdő tizenegyében.

"El kell gondolkodnom a jövőmről. Mit várhatok még ezek után reálisan az Arsenáltól? Szörnyű a padról annak a játékát nézni, aki nincs az én szintemen. Mindig ökölbe szorul a kezem!" - panaszkodik a német válogatott játékos.

"Nem akarok mindenáron váltani. Ha az Arsenal képes lesz átigazolási díjat kérni egy 38 éves tartalék játékos után, akkor valószínűleg maradnom kell" - értékeli helyzetét Lehmann, aki augusztus óta csak egyszer szerepelt kezdőként a szigetországi gárdában, de még őrzi pozícióját a német válogatottban.

Joachim Löw, a németek szövetségi kapitánya azonban már jelezte: a helyzet változhat, ha a hálóőr továbbra is a cserepadra szorul.

"Nincs garancia, csak a teljesítmény számít" - mondta el Löw az üggyel kapcsolatban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását