Bedühödött a kapus

Jens Lehmann, az Arsenal mostanában mellőzött hálóőre egyre dühösebb, és borúlátóbb helyzetével kapcsolatban az angol labdarúgócsapatnál.

"A múlt héten elbeszélgettem vezetőedzőnkkel, Arsene Wengerrel, és ekkor lett világos számomra, hogy teljesen más mércével méri társam, Manuel Almuniát teljesítményét" - mondja a kapus a német Kicker Magazinnak.

Az ősz folyamán általában a spanyol Almunia szerepel a 38 éves német klasszis helyén a londoni együttes kezdő tizenegyében.

"El kell gondolkodnom a jövőmről. Mit várhatok még ezek után reálisan az Arsenáltól? Szörnyű a padról annak a játékát nézni, aki nincs az én szintemen. Mindig ökölbe szorul a kezem!" - panaszkodik a német válogatott játékos.

"Nem akarok mindenáron váltani. Ha az Arsenal képes lesz átigazolási díjat kérni egy 38 éves tartalék játékos után, akkor valószínűleg maradnom kell" - értékeli helyzetét Lehmann, aki augusztus óta csak egyszer szerepelt kezdőként a szigetországi gárdában, de még őrzi pozícióját a német válogatottban.

Joachim Löw, a németek szövetségi kapitánya azonban már jelezte: a helyzet változhat, ha a hálóőr továbbra is a cserepadra szorul.

"Nincs garancia, csak a teljesítmény számít" - mondta el Löw az üggyel kapcsolatban.

Forrás: MTI