2024. április 27. - Zita

Az Operabál házigazdái ismét egymásra találtak

A december 31-i Szilveszteri Operabál két idei sztár házigazdái, Keveházi Krisztina és Kolovratnik Krisztián ismét egymásra találtak.
2007. december 20. csütörtök 13:42 - Hírextra

Mint kiderült ők sem tudták, hogy már 4-5 éves korukban együtt nyaraltak, és órákat játszottak, bújócskáztak az Operaház falai között. Más - más területe kerülve azonban, szem elől veszítették egymást és ismerettségük a feledésük homályába merült. Azonban a szilveszteri operabáli próbák alkalmával, egy múltidéző beszélgetés alkalmával derült ki, hogy már régről, gyerekkorukból ismerik egymást. Talán nem véletlen, hogy most újra megtalálták a hangot egymáshoz, hiszen már akkor is nagyon jó barátok voltak, megértették egymást. Így ez az újra találkozás az együtt szereplés mellett még külön örömet jelent mindkettőjük számára. A bál szervezője Bán Teodóra a házigazdai teendők mellé egy komoly is rájuk bízott, mégpedig a bál megnyitó táncot éjfél után is ők fogják megkezdeni. Ebben a szerepkörben mindketten most debütálnak, hisz Krisztina balettáncos, Krisztián pedig színművész.

A csodálatos Operaház összes termében hajnalig tartó exkluzív Szilveszteri Operabál programjai között szerepel, Johann Strauss: A denevér című operettjéből sztárok közreműködésével a Orlowsky gróf báli jelenete.

A bál vendégei, ínycsiklandó ünnepei vacsora és korlátlan italfogyasztás mellett, latin jazz, örökzöldek és fergeteges tánczenével táncolhatnak, át a 2008. új esztendőbe. Foglalja le helyét, amíg nem késő!

Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását