2024. április 20. - Tivadar

Terhes Britney húga

Gyermeket vár Britney Spears 16 éves húga, a Nickelodeon kábelcsatorna egyik népszerű tinisorozatának sztárja. Jamie Lynn Spears a családját is sokkoló információt az OK! című celebrity magazinnal osztotta meg.
2007. december 19. szerda 12:14 - Hírextra

A még gimnáziumba járó lánnyal készült interjúban a bakfis beszámolt róla, hogy a már 12 hetes magzat apja Casey Aldridge, az egyik osztálytársa, akivel évek óta jár. A gyermekáldásra egyikük sem volt felkészülve, de a várandós kismama kijelentette, hogy szeretné otthonában felnevelni a picit, és "normális családi életet" akar biztosítani neki.

A kisebbik Spears-lány egy középiskolában játszódó tévésorozatban szerepel. A Zoey 101 két éve fut a kábelcsatorna műsorán. A csatorna közleményében támogatásáról biztosította Jamie Lynnt, a megesett lány pedig arra figyelmeztette kortársait, hogy ne kövessék a példáját.

A tavaly elvált nővér, Britney Spears több mint egy éve próbálja visszaszerezni kisfiai felügyeleti jogát, mióta a bíróság kimondta, hogy alkalmatlan a gyereknevelésre.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását