2024. március 29. - Auguszta

Ingyenes parkolás 2008-ig

Ingyenesen parkolhatnak az autósok december 20-a és január 1-e között Székesfehérváron. A történelmi belvárosba azonban az ünnepek alatt is csak a bentlakók mehetnek be járműveikkel.
2007. december 19. szerda 11:33 - Hírextra
Tizenhárom napig nem kell parkolóra költeni Székesfehérváron. Szerdán büntetnek ugyanis utoljára az ellenőrök ebben az évben. A fizetőparkolókat üzemeltető Városgondnokság ezzel szeretné megkönnyíteni a fehérváriak karácsonyi bevásárlását, és az ünnepei rokonlátogatásokat - mondta a Független Hírügynökségnek Szakonyi László városgondnok. Az ingyenes parkolásról mindenki értesül, aki parkolójegyet szeretne váltani, mert nem működnek az automaták, és mindegyiken felirat tájékoztatja az autósokat. A városban körülbelül 1000-1100 fizetős parkolóhely van, ezekért óránként 40-240 forintot kell fizetniük az autósoknak - idén már csak szerdán.

A történelmi belváros az ünnepek alatt is tiltott terület, az önkormányzat nemrég hozott rendelete szerint ugyanis ide csak a bentlakók mehetnek be járműveikkel.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását