2024. május 5. - Györgyi

Ismét Aranyág

Immár 22. alkalommal jelentkezik az Aranyág című jótékonysági műsor december 19-én, szerdán este az M1-en. Az adakozó nézőket ezúttal is sztárparádé várja.Az Aranyág volt az első nagyszabású televíziós jótékonysági műsor. 1995 óta mintegy félmilliárd fori
2007. december 18. kedd 15:13 - Hírextra

A szerdai Aranyág műsorvezetője Pálffy István és Nagy Tünde lesz. A közel kétórás műsorban olyan művészek vállalták a közreműködést, mint az Adagio, a Budapest Ragtime Band, a Cotton Club Singers, Mahó Andrea, Lukács Sándor, Mága Zoltán, valamint Zorán és együttese.

Az este 20.10-kor kezdődő műsor ideje alatt a 437-633-as telefonszámon tehetik meg felajánlásaikat a nézők, akik később a nevükre kiállított postai utalványon juttathatják el a felajánlott összeget az Aranyág Alapítvány számlájára.

Az adás folyamán két különleges és értékes tárgyat bocsátanak árverésre: egy nagyértékű hegedűt és egy fehér bőrbe kötött, nagytudású, korszerű laptopot - árulta el az MTI munkatársának Botkai Katalin, az MTV kommunikációs osztályának munkatársa.

Az ebből befolyt összeget beteg gyermekek gyógyítására fordítják.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását