2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kisiklott a vonat

Kisiklott a Budapest-Bukarest között közlekedő szerelvény hétfő hajnalban Arad közelében. A vonat egy, a sínpáron átkelő kamionnal ütközött, ezt követően szaladt le a vágányról. A balesetben mindössze a kamion sofőrje szenvedett könnyebb sérüléseket.
2007. december 17. hétfő 13:00 - Hírextra
 A Bukarest fele tartó szerelvény az aradi pályaudvarról indult el utasokkal tele, ezután futott bele a nehézgépjárműbe. Az utasoknak az ijedtségen kívül nem esett bajuk. A mozdonyvezető szerint sípszóval figyelmeztette a közelgő járművet, az azonban mégis ráhajtott a sínpárra. A szerelvény óránként száz kilométeres sebességgel haladt, így már nem tudott megállni.

Az első vagon leugrott a sínpárról, az ütközés következtében kisebb tűz keletkezett a motornál, de sikerült időben eloltani.

A megrongálódott járművet már leemelték a sínekről, a nap folyamán a kisiklott szerelvényt is elvontatják. Az épen maradt vagonokban az aradi pályaudvarra visszavontatott utasoknak más járatokkal kellett továbbmenniük.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását