2024. május 3. - Tímea, Irma

Független lett Baksa polgármestere

Tóth Gábor független jelölt vállalkozót, volt alpolgármestert, választották meg a Baranya megyei Baksa polgármesterének a vasárnap megtartott időközi önkormányzati választáson - közölte a helyi választási iroda tagja.
2007. december 17. hétfő 09:24 - Hírextra

Mind Herendi Lívia elmondta, a település választásra jogosult 632 polgára közül 341-en éltek szavazati jogukkal, közülük ketten érvénytelenül voksoltak.

Azért tartottak időközi választásrt, mert a képviselő-testület "munkahelyi konfliktusok miatt" nem tudott együtt dolgozni Sütő László polgármesterrel, és szeptember végén feloszlatta önmagát.

A polgármesteri székért két független induló, Sütő László háziorvos, korábbi polgármester és Tóth Gábor vállalkozó, volt alpolgármester versengett. A hét képviselői helyre 16-an pályáztak, közülük négyen a régi képviselő testület tagjai is voltak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Baksai
2009. május 9. 16:15
Baksa polgármestere összeszűrte a levet Herendi Líviával, majd kirabolta a feleségével közös ócsárdi boltot. Az ócsárdi polgárok értetlenül állnak az eset előtt, egyszerűen nem értik egy polgármester hogy teheti ezt meg. Hatalmas botrány volt a faluban, többen szemtanúi voltak a csetepaténak, amikor a polgármester úr és barátnője kipakolták a boltot. Az Ócsárdiak egyetlen vásárlási lehetőségét szüntette meg a polgármester úr. Mondván: neki, mindent szabad. MINDENT
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását