2024. május 12. - Pongrác

Hosszú Katinka döntős

A női 400 m vegyes volt az első magyar sikert hozó szám a debreceni rövidpályás úszó Európa-bajnokság zárónapján, vasárnap délelőtt, amikor is a korábbi ifjúsági kontinenselső, Hosszú Katinka döntőt érően teljesített.
2007. december 16. vasárnap 10:38 - Hírextra
A bajaiak kiválósága - aki 200 m vegyesen negyedik volt itt, Debrecenben - a selejtezőt megnyerve, 4:34.85 perces remek idővel jutott be a délutáni fináléba.

"Éremben, helyezésben nem gondolkodom, csak az időmön akarok még javítani a döntőben, mert a délelőttivel csak megközelítettem egyéni rekordomat, el nem értem. Ezzel együtt elégedett vagyok, mert egyáltalán nem úsztam ki magam" - mondta Hosszú Katinka.

Nem sikerült ugyanakkor a legjobb nyolcba kerülnie ebben a számban a szintén korosztályos Eb-aranyérmes Jakabos Zsuzsannának, aki 4:47.31-tel csak a 14. lett.

Hasonlóképpen kevés sikerrel próbálkozott Tompa Orsolya 50 m gyorson (26.03 mp, 39. hely), s a férfiaknál 50 m pillangón Takács Krisztián (24.41 mp, 25. hely) és Hős Péter (24.89, 36.).
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását