2024. május 20. - Bernát, Felícia

A West Ham nem adja Bellamyt

Az anyagi gondokkal küzdő West Ham United labdarúgócsapata sajtóértesülések szerint nem fogadta el a szintén az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur ajánlatát walesi csatára, Craig Bellamy megvételére.
2008. december 25. csütörtök 15:28 - Hírextra
A Tottenham a napokban hat millió fontot kínált a nehéz természetű támadóért, ám a Sky Sports értesülései szerint a West Ham vezetői nemet mondtak a városi riválisnak.

A West Ham elöljáróinak lépése kissé meglepő, hiszen a klub izlandi tulajdonosának komoly anyagi problémái miatt nagy szükségük lenne a pénzre.

A Hotspur a walesi válogatott futballistával szerette volna enyhíteni csatárgondjait, ugyanis az UEFA Kupában érdekelt együttesnek jelenleg három igazi támadója van, ám közülük Roman Pavljucsenko nem játszhat a nemzetközi porondon, míg Frazier Campbell csak kölcsönben szerepel a gárdánál.

A bajnokságban jelenleg mindkét csapat a tabella második felében tanyázik: a Tottenham 16., a West Ham pedig 17. egyaránt 19-19 ponttal.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását