2024. április 28. - Valéria

Román busz borult

A mentők szerint kilenc ember sérült meg, amikor árokba borult egy román autóbusz pénteken reggel 8 óra után nem sokkal, az M5-ös autópályán, a balástyai lehajtónál, a Szeged felé vezető oldalon. A jármű Olaszországból szállított haza román vendégmunkások
2007. december 14. péntek 11:17 - Hírextra
A Független Hírügynökség helyszíni tudósítója szerint 48-an voltak azon a buszon, ami az M5-ösön borult fel. A mentés tart, a busz egyelőre az útmenti árokban van. A baleset helyszínén egy sávot lezártak a Szeged felé vezető oldalon.

Az Országos Mentőszolgálatnál a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatták, hogy a balesetben az első hírekkel ellentétben nem 13-an, hanem kilencen sérültek meg. Három embert súlyos, négyet könnyebb sérülésekkel vittek kórházba Szegedre. Két sérültet nem kellett bevinni.

Veszprém megyében egy menetrend szerint közlekedő Volán-busz ütközött egy kisbusszal Tapolca és Veszprém között Nagyvázsony térségében. Péntek reggel 8 óra előtt néhány perccel történt a baleset egy alsórendű úton. A kisbuszból a tűzoltók szabadítottak ki 3 embert, ők könnyebb sérüléseket szenvedtek. A Volán-buszon senkinek sem esett baja. A karambol okát még keresik, az utat teljes szélességében lezárták - tudta meg a Független Hírügynökség Dobson Tibortól, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőjétől.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását